Какво трябва да знаем, когато избираме мебелите за банята си?

Какво трябва да знаем, когато избираме мебелите за банята си?

Обзавеждането на една баня е невъзможно без специално подбраните мебели. Те са както основен и задължителен интериорен детайл, така и необходимост за всички нужди на цялото ни семейство. Независимо дали започвате сега ремонт на вече старата си баня, или избирате обзавеждането за новата си, хубаво е да се запознаете с някои особености. Банята е помещението, което събира най-много влага от всяко друго помещение в дома Ви. Поради тази причина, Вие трябва да подберете подходящата облицовка за стените, подова настилка и мебели. Освен влагата в банята може да се сблъскате с редица други проблеми. Отводнителната и вентилационната система трябва да бъдат на ниво. Подберете подходящи вентилатори и сифони, за да си спестите наводнения и мухъл по плочките.

Мебелите за Вашата баня трябва да бъдат 100% водоустойчиви. Ако помещението е по-малко, можете дори да заложите на висящи долни шкафове, за да се презастраховате от влагата. Хубаво е също така да изберете функционални и практични мебели, които да бъдат пригодени за нуждите на цялото Ви семейство. Не е задължително да претрупвате банята си с шкаф колони, и рафтове за кърпи и лични вещи. Пазарувайте разумно и смело подберете компактни мебели за помещението си.

Ако все пак площта на банята Ви позволява повече обзавеждане, можете да разположите влагоустойчиви МДФ мебели. След като разделите мокрото от сухото помещение, Вие може да заложите на красиви и масивни мебели изработени от дървесни плоскости. Цената им е по -висока от тази на ПВЦ мебелите, но пък си заслужава. Подарете си и Вие лукс и красота в банята и започнете промяната сега.

 

0

21 ян. 2015

Още новини

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня