Inter Ceramic

Inter Ceramic

Продукти от Inter Ceramic

Смесители за баня

Смесители за баня (26)

Комфортът и удобството в банята се определят до голяма степен от правилния и внимателен избор на смесители за баня. В mebeli-bania.com ще откриете разнообразие от смесители за баня, отговарящи на всички съвременни изисквания за качество. Mebelei-bania.com представя на Вашето внимание – термостатични смесители за баня, модели с керамичен затварящ механизъм, гарантиращ по-дълъг експлоатационен живот; едноръкохваткови, двуръкохваткови смесители за баня, както и такива за вграждане. На пазара все повече се налагат смесители за за баня с ColdBody-технология, при които тялото на самата батерия не се нагрява, както и такива с ColdStart-технология – студена вода при средно положение на ръкохватката. В онлайн каталога ще намерите смесители за баня от ново поколение, с които ще може да превърнете баня в домашен спа център.

Смесители за кухня

Смесители за кухня (5)

Онлайн каталогът предлага богат избор от смесители за кухня с различни технически характеристики и дизайн. Спецификата на всяко кухненско помещение предопределя и необходимостта от различни смесители за кухня. Mebelei-bania.com е мястото, където може да откриете смесителни батерии от всякакъв вид – едноръкохваткови и двуръкохваткови модели, смесители за кухня за монтаж на стена или стоящи, модели с изтеглящ се чучур, смесители за кухня с хромирано или цветно покритие. Каталогът е подбрал модели на водещи фабрики от България и света. Превърнете Вашата мечтана кухня в реалност със смесители за кухня от mebeli-bania.com.

Душ кабини

Душ кабини (115)

Несъмнено един от най-удачните начини за разделяне на банята на мокро и сухо пространство е чрез душ кабина. Ето защо и през последните няколко години употребата на душ кабини стана особено популярна. На пазара се предлага огромно разнообразие от видове – душ кабини с врата тип хармонийка, плъзгащи се или отварящи се модели; в зависимост от своята форма може да разграничим овални, правоъгълни или квадратни душ кабини. Разнообразието от стъкла и покрития също е огромно, но базовото разграничение е между душ кабини с матирано стъкло и такива с прозрачно стъкло. В mebeli-bania.com може да се насладите на огромното разнообразие от модели, което ще задоволи и най-взискателния вкус. Освен душ кабини в онлайн каталога може да намерите паравани за баня и вана, поддушови корита и прагове.

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня