PVC шкафчета за баня Вегас

  Водоустойчиви мебели за баня

  Горен шкаф за баня Вегас

  Горен шкаф за баня Вегас

  Долен шкаф за баня Вегас

  Долен шкаф за баня Вегас

  PVC комплект мебели за баня Вегас

  PVC комплект мебели за баня Вегас

PVC шкафчета за баня Вегас

 • PVC шкафчета за баня Вегас разкриват стилен и елегантен дизайн в класически бял цвят. Шкафчетата спокойно могат да бъдат комбинирани с по-цветни и разнообразни декори. Комплект Вегас е изработен от висококачествен влаго- и водоустойчив PVC материал, благодарение на който могат да бъдат поставени в изключително влажни и мокри помещения. Комплектът е представен от горен и долен шкаф. Горния шкаф се състои от две колони и огледало между тях. Над огледалото са поставени две лампи с LED осветление, осигуряващи добра видимост по всяко време. Долен шкаф Вегас е съставен от две вратички с технология за плавно и безпроблемно затваряне "soft close" и три чекмеджета за по-лесна организация на тоалетните принадлежности. Шкафът е със задни нивелиращи крачета, което улеснява поставянето му ако пода в банята не е напълно равен.
 • Комплектът включва:
  - Горен Шкаф за баня Вегас - размери: 85x15x65см. Огледало с LED осветление, технология за плавно затваряне "soft close"
  - Долен шкаф за баня Вегас с мивка- размери: 85x50x85см. Технология за плавно затваряне "soft close", бяла порцеланова мивка Vega
 • Производител: Triano, България

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня