PVC мебели за баня Канзас

  Водоустойчиви мебели за баня

  Горен шкаф за баня Канзас

  Горен шкаф за баня Канзас

  Долен шкаф за баня Канзас

  Долен шкаф за баня Канзас

  PVC комплект мебели за баня Канзас

  PVC комплект мебели за баня Канзас

PVC мебели за баня Канзас

 • PVC мебели за баня разкриват модерен и стилен дизайн в нежен бял цвят, който чудесно се комбинира с по-цветни и разнообразни декори. Комплектът е изработен изцяло от висококачествен ПВЦ материал, благодарение на който могат да бъдат поставени в силно овлажнени и мокри помещения.  Канзас се състои от горен и долен шкаф с мивка. Горния шкаф е съставен от една огледална вратичка и етажерки от двете ѝ страни. Над огледалото е разположена лампа с LED осветление. Долен шкаф Канзас се състои о тдве чекмеджета с функция за плавно и безпроблемно затваряне 'soft close". Шкафът е конзолен, благодарение на което под него не се натрупа мръсотия и прах, а почистването се случва бързо и лесно. Към него в комплект е включена бяла порцеланова мивка.
 • Комплектът включва:
  - Горен Шкаф за баня Канзас - размери: 80x18x65см. Огледало с LED осветление, технология за плавно затваряне "soft close"
  - Долен шкаф за баня Канзас с мивка- размери: 80x45x55см., 2 чекмеджета, технология за плавно затваряне "soft close", бяла порцеланова мивка Hera
 • Производител: Triano, България

 

 

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня