Мебели за баня Грация 

  Водоустойчиви мебели за баня

  Горен шкаф за баня Грация 60x60x15см

  Горен шкаф за баня Грация 60x60x15см

  Долен шкаф за баня Грация 60x58x42см

  Долен шкаф за баня Грация 60x58x42см

  Мебели за баня Грация

  Мебели за баня Грация

Мебели за баня Грация

 • Мебели за баня Грация разкриват, индивидуален и модерен дизайн, представен в класически бял цвят, който е чудесен избор за всяка баня, комбинирайки се лесно и безпроблемно с цялостния дизайн. Мебелите са изработени от висококачествени влаго- и водо устойчиви PVC материали, които позволяват поставянето им в мокри и влажни помещения, като банята, където запазват добрия им външен вид за по-дълго време. Комплекта е представен от горен огледален шкаф и долен шкаф с умивалник. Горният шкаф се състои от две огледални вратички с функция за плавно затваряне "soft close" и две лампи с LED осветлени. Долен шкаф Грация е конзолен и е съставен от две вратички с функция за плавно затваряне "soft close". В комплект към него е добавена бяла порцеланова мивка.
 • Комплектът включва:
  - Горен Шкаф за баня Грация - размери: 60x60x15см. Огледало с LED осветление, технология за плавно затваряне "soft close"
  - Долен шкаф за баня Грация с мивка- размери: 60x58x42см., 2 вратички, технология за плавно затваряне "soft close", бяла порцеланова мивка Isvea
 • Производител: Triano, България

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня