Комплект ПВЦ шкафове за баня Каролина

  Водоустойчиви мебели за баня

  Горен шкаф за баня Каролина

  Горен шкаф за баня Каролина

  Долен шкаф за баня Каролина

  Долен шкаф за баня Каролина

  PVC комплект за баня Каролина

  PVC комплект за баня Каролина

Комплект ПВЦ шкафове за баня Каролина

 • Комплект ПВЦ шкафове за баня Каролина разкриват изискан и модерен дизайн. Комплектът е изработен от висококачествени влаго- и водоустойчиви PVC материали, позволяващи поставянето му в мокри и влажни помещения. Каролина е представен от горен и долен шкаф с мивка. Горния шкаф се състои от огледало и две квадратни колони от лявата му страна. Над огледалото е разположена лампа c LED осветление. Долен шкаф Каролина е съставен от две вратички с технология "soft close", осигуряваща плавното им и безпроблемно затваряне. Шкафът е конзолен и благодарение на липсващите крачета, пространството под него се почиства изключително лесно и бързо. Към шкафа в комплект е включена бяла порцеланова мивка. Добавете нотка съвърщенство в своята баня с комплект ПВЦ шкафове Каролина.
 • Комплектът включва:
  - Горен Шкаф за баня Каролина - размери: 60x60x15см. Огледало с LED осветление, технология за плавно затваряне "soft close"
  - Долен шкаф за баня Каролина с мивка- размери: 60x58x42см., 2 вратички, технология за плавно затваряне "soft close", бяла порцеланова мивка Vega
 • Производител: Triano, България

 

 

Най-големият избор и промоционални цени на мебели за баня